Rammer & strukturer


 

Vi sætter alt ind på at tilbyde rammer for den unge, som giver dem de bedste muligheder for at udvikle sig. Disse rammer skal dels bestå af en fast struktureret hverdag med faste holdepunkter, dels af mange nye oplevelser og udfordringer som sætter de unge i nye situationer, der kræver noget nyt af dem.

De unge, som kommer på opholdsstedet, mangler ofte selvværd. Deres liv har måske ikke budt på mange oplevelser – eller de har været udsat for oplevelser, som mest har givet dem nederlag eller på anden måde gjort, at deres selvværd har fået et knæk.

Hos os bliver de del af en hverdag, som indeholder både aktiviteter, udfordringer og oplevelser. Aktiviteterne bliver nøje tilrettelagt efter den enkeltes behov, således at vi sikrer, at de unge oplever, at de gør fremskridt og udvikler sig. Vi lægger samtidig vægt på, at de mærker, at de er del af et fællesskab, som på den ene sider forventer noget af dem, men hvor der på den anden side altid er hjælp og opbakning at hente.


“Aktiviteterne bliver nøje tilrettelagt efter den enkeltes behov, således at vi sikrer, at de unge oplever, at de gør fremskridt og udvikler sig. .”


 

ADRESSE

 

Opholdsstedet på Lindersvold
Lindersvoldvej 5B

4640 Faxe

CVR 20462183

KONTAKT OS

 

Opholdssted Sydsjælland · Opholdssted Sjælland · Opholdsstedet på Lindersvold