Nyheder & artikler om vores sted


 

“Nu bliver det sgu alvor”

“Nu bliver det sgu alvor”

Sig hej til socialrådgiver-studerende Katja Leth Jørgensen, der de næste fem måneder er i praktik på Lindersvold.

Dyrene er Saras fristed

Dyrene er Saras fristed

Sara har altid haft dyr omkring sig. Det er her hun finder roen, når dagen har været hård. Det giver en helt særlig følelse, når dyrene genkender hende med det samme.

Verdens mindste får flytter ind

Verdens mindste får flytter ind

Vi er blevet beriget med en lille flok Ouessant-får som har vundet alles hjerter. Et af sommerens projekter har været at indrette tre folde som nu er beboet af de mest sociale og sjove får og lam.

Skøn sommerferie 2020

Skøn sommerferie 2020

Sommerhustur til Langeland, fisketure, badeture, mad over bål og udflugter til Bakken eller Lalandia er blot nogle af de aktiviteter som sommeren byder på i år på opholdsstedet.

Sommerferie i Nordjylland

Sommerferie i Nordjylland

Det er vigtigt for os, at vores ferieture er lige tilpas spændende med mange af de aktiviteter vi kan lide – men samtidig vil vi føle os på sikker grund. Vi holder meget af at se nye steder i Danmark.

Fantastiske omgivelser

Fantastiske omgivelser

Grønne omgivelser, højt til himlen, parkanlæg, boldbaner og plads til vores kaniner og katte. Du får gode muligheder for at udleve dine interesser hos os. Vi har skov, strand og fjord tæt på.

Borgmesteren kom forbi

Borgmesteren kom forbi

Borgmesteren fra Faxe, Ole Vive, fik en rundvisning på hele stedet, hvor borgmesteren gav sig god tid til at snakke med elever og lærere. Os fra STU College havde bagt borgmesterboller.

5 gode grunde…

5 gode grunde…

…til at vælge Opholdsstedet på Lindersvold hvis du overvejer at flytte på opholdssted. Du bliver en del af et stærkt fællesskab og i tager imod dig med åbne arme og sammen laver vi en plan.

ADRESSE

 

Opholdsstedet på Lindersvold
Lindersvoldvej 5B

4640 Faxe

CVR 20462183

KONTAKT OS

 

Facebook link til Opholdsstedet på Lindersvold
Opholdssted Sydsjælland · Opholdssted Sjælland · Opholdsstedet på Lindersvold