Akut anbringelse


 

Opholdsstedet på Lindersvold er godkendt af Socialtilsyn Øst som opholdssted, jf. Lov om Social Service §66 stk. 1 nr. 5. Vi har også §107 pladser.

 

Akutanbringelser

Opholdsstedet på Lindersvold har mulighed for at optage unge akut, både på kortere eller længere ophold. Vores ungegruppe er gode til at modtage nye i huset, og tager sig godt af unge, som måske står et vanskeligt sted i livet.

 

Vi henter gerne hvis der er behov for det

Vi er en godt sammentømret medarbejdergruppe, der er vant til at være fleksible og finde utraditionelle løsninger – også når det skal gå stærkt. Vi har fx mulighed for at tage ud og hente unge, som har behov for at komme i trygge og sikre rammer i en fart.

 

Målgrupper

Vi modtager unge med psykosociale problemstillinger som har behov for tæt voksenkontakt. Mange af vores unge har diagnoser såsom fx ADHD, tilknytningsforstyrrelse eller som er indenfor autismespektret (ASF).

Opholdsstedet modtager gerne unge med minoritetsbaggrund (fx anden etnisk eller LGBT+), og vi er vant til at arbejde med unge fra forskellige kulturer.

 

Afgrænsning

Vi modtager ikke unge med skadeligt forbrug af euforiserende stoffer eller alkohol, medmindre de er indstillet på at komme ud af dette. Vi er godt klar over, at unge som bliver anbragt akut, måske er mere belastede end andre unge. Det kan vi finde en løsning på. 

Find os på Tilbudsportalen

ADRESSE

 

Opholdsstedet på Lindersvold
Lindersvoldvej 5B

4640 Faxe

CVR 20462183

KONTAKT OS

 

Opholdssted Sydsjælland · Opholdssted Sjælland · Opholdsstedet på Lindersvold