Borgmesteren kom forbi


 

Borgmesteren fra Faxe, Ole Vive, fik en rundvisning på hele stedet, hvor borgmesteren gav sig god tid til at snakke med elever og lærere.

 

 

 

Samtaler om fællesskab

 Den 26.februar fik vi et særligt besøg på Lindersvold. Det var Faxe Kommunes borgmester, Ole Vive, der lagde vejen forbi for at få at få mere viden om Skolecenteret Lindersvold. En af vores yngste elever på blot 10 år var velkomst komite sammen med sin lærer.

De fik en hyggelig snak på vej op til kontoret, hvorefter ledelsen var klar til møde. Her havde STU eleverne på køkkenlinjen (dvs. flere af vores unge fra opholdsstedet)  dækket flot op og bagt boller som de kaldte ”Borgmesterboller”.

På bordet stod en farverig flot blomsterdekoration. Denne var lavet at en beboer fra Botilbuddet. Håndværket havde hun lært sig ved at være i praktik hos en blomsterhandler i Faxe.

Disse flotte produkter, som vores elever havde bidraget med til besøget, gav en god anledning til en snak om vigtigheden af at favne det enkelte menneske, så alle kan bidrage med deres ressourcer ind i fællesskabet.

Besøget sluttede med en rundvisning på hele stedet, hvor borgmesteren gav sig god tid til at snakke med elever og lærere.

Fra skolecentrets side vil vi gerne sige tak for det vellykkede besøg og de gode samtaler, der udsprang af dette.

 

 

STU tilbud for unge med angst

Her er Marianne Grim (opholdsstedsleder) og Birgitte Bugge (daglig leder) sammen med borgmesteren fra Faxe Kommune, Ole Vive.

Artikler og nyheder fra Lindersvold


 

Et nyt kapitel

Et nyt kapitel

Når vores unge begynder at blive klar til at flytte videre, starter en grundig forberedelse. For uanset om de skal videre på et botilbud eller flytte i egen lejlighed, er der meget, de nu skal klare selv.

Jysk luksus og overnatninger i det fri

Jysk luksus og overnatninger i det fri

Heller ikke denne sommer rejser opholdsstedet og botilbuddet til udlandet. I stedet bruger vi tiden på at udforske Danmark – og det er ikke så ringe endda. Vi starter med at tage i luksussommerhus i Ebeltoft.

Dyrene er Saras fristed

Dyrene er Saras fristed

Sara har altid haft dyr omkring sig. Det er her hun finder roen, når dagen har været hård. Det giver en helt særlig følelse, når dyrene genkender hende med det samme.

ADRESSE

 

Opholdsstedet på Lindersvold
Lindersvoldvej 5B

4640 Faxe

CVR 20462183

KONTAKT OS

 

Opholdssted Sydsjælland · Opholdssted Sjælland · Opholdsstedet på Lindersvold