Sarah fodrer lam

 

Jysk luksus og overnatninger i det fri 


 

Heller ikke denne sommer rejser vi på ferie i udlandet. I stedet bruger vi tiden på at udforske Danmark 

 

Når vi holder ferie på Lindersvold, gør vi det med stil. Selvom vi heller ikke år rejser udenlands som vi plejer, har vi planlagt en god sommer.

Unge og voksne tager på ferie i et luksussommerhus helt ovre i Jylland – nemlig i Ebeltoft. Hvis vejret er godt, vil der være mange udendørs udflugter på programmet, og hvis vejret er dårligt, er der blandt andet indendørs pool og bordtennis at forlyste sig med. Når beboerne kommer hjem fra sommerhuset, er der aktiviteter dagligt, og hver uge to større ture til for eksempel Knuthenborg, Bakken eller shoppetur til Tyskland.

”Vores politik er, at vi ikke aflyser vores udflugter, heller ikke selvom der kun er en, der er tilmeldt. Men det er nu også sjældent, det sker. Som regel er der mange, der gerne vil med. Vi glæder os alle sammen til sommerferien, hvor vi kan få en masse god hyggetid sammen”.

Artikler og nyheder fra Lindersvold


 

Et nyt kapitel

Et nyt kapitel

Når vores unge begynder at blive klar til at flytte videre, starter en grundig forberedelse. For uanset om de skal videre på et botilbud eller flytte i egen lejlighed, er der meget, de nu skal klare selv.

Dyrene er Saras fristed

Dyrene er Saras fristed

Sara har altid haft dyr omkring sig. Det er her hun finder roen, når dagen har været hård. Det giver en helt særlig følelse, når dyrene genkender hende med det samme.

ADRESSE

 

Opholdsstedet på Lindersvold
Lindersvoldvej 5B

4640 Faxe

CVR 20462183

KONTAKT OS

 

Opholdssted Sydsjælland · Opholdssted Sjælland · Opholdsstedet på Lindersvold