STU tilbud for unge med angst

 

5 gode grunde til at vælge Opholdsstedet på Lindersvold


 

Det kan være en stor omvæltning at skulle starte forfra, på et nyt sted. Men bare rolig – du vil blive taget godt imod. 

 

1.

Du bliver modtaget med åbne arme af de unge som er her i forvejen og bliver en del af et godt fællesskab. Selvfølgelig har du også dit eget værelse, du kan trække dig tilbage på, når du har behov for at være dig selv. 

2.

Vi holder til på en rigtig smukt sted på en gammel herregård tæt på Faxe by og midt i den sydsjællandske natur. Her er højt til loftet, smuk natur, boldbaner og dyr. Det tager 10 minutter at gå ned til Præstø Fjord.

3.

Vi bor i vores eget lille hjørne af Lindersvold hvor vi sammen skaber en god og indholdsrig hverdag.  Du får en tryg hverdag med mennesker, du kender godt. Men du får også mulighed for at være sammen med de mange forskellige folk, der har deres gang på Lindersvold Skolecenter.

4.

Vi har et internationalt miljø med masser af menneskeligt overskud, da vi deler stedet med Den Rejsende Højskole. Det betyder at du får rig mulighed for at snakke engelsk og få venner fra hele verden.

5.

Vi har en engageret medarbejderteam, som elsker at gå på arbejde for at skabe en god hverdag og lave projekter sammen med alle de unge som bor der.

Hvad er Opholdsstedet på Lindersvold?


Opholdsstedet er et trygt og hyggeligt hjem for børn og unge i alderen 14 – 23 år som af forskellige grunde ikke kan bo sammen med deres forældre.

Hos os får du ro til at udvikle dig selv i dit eget tempo. Du vil få engagerede og nærværende voksne omkring dig, der arbejder aktivt for, at du kommer godt ind i fællesskabet og kommer i god udvikling..

Vi tager udgangspunkt i dig og dine forudsætninger, og hos os vil du blive mødt med tillid, humor og anerkendelse.

Du skal være rigtig velkommen!


 

Artikler og nyheder fra Lindersvold


 

Et nyt kapitel

Et nyt kapitel

Når vores unge begynder at blive klar til at flytte videre, starter en grundig forberedelse. For uanset om de skal videre på et botilbud eller flytte i egen lejlighed, er der meget, de nu skal klare selv.

Jysk luksus og overnatninger i det fri

Jysk luksus og overnatninger i det fri

Heller ikke denne sommer rejser opholdsstedet og botilbuddet til udlandet. I stedet bruger vi tiden på at udforske Danmark – og det er ikke så ringe endda. Vi starter med at tage i luksussommerhus i Ebeltoft.

Dyrene er Saras fristed

Dyrene er Saras fristed

Sara har altid haft dyr omkring sig. Det er her hun finder roen, når dagen har været hård. Det giver en helt særlig følelse, når dyrene genkender hende med det samme.

ADRESSE

 

Opholdsstedet på Lindersvold
Lindersvoldvej 5B

4640 Faxe

CVR 20462183

KONTAKT OS

 

Opholdssted Sydsjælland · Opholdssted Sjælland · Opholdsstedet på Lindersvold