STU tilbud for unge med angst

Fantastiske omgivelser


 

Opholdsstedet er en del af Skolecentret på Lindersvold som ligger tæt ved Præstø Fjord, mellem Faxe og Præstø. VI er heldige at være omgivet af smuk natur med gamle træer og nærhed til fjord og strand.

Skolecentret Lindersvold er en gammel herregård cirka to kilometer fra vandet med store parkområder, der indbyder til boldspil og hygge ved bålpladsen. Foran hovedbygningen er der en dejlig gårdsplads med græsplæner og brosten i typisk herregårdsatmosfære.

Der er også en æblehave og en “garden farm” hvor der dyrkes grønsager.  På opholdsstedet holder vi kaniner.

Opholdsstedet bor dør om dør med stedets gymnastiksal hvor vi kan spille basketball, volleyball og badminton. Der er også er redskaber til  styrketræning.

På den store plæne foran opholdsstedet spiller vi fodbold om sommeren. Vi holder også meget af vores terrasse hvor vi griller om sommeren og nyder de mest vidunderlige solnedgange.

 

Artikler og nyheder fra Lindersvold


 

Et nyt kapitel

Et nyt kapitel

Når vores unge begynder at blive klar til at flytte videre, starter en grundig forberedelse. For uanset om de skal videre på et botilbud eller flytte i egen lejlighed, er der meget, de nu skal klare selv.

Jysk luksus og overnatninger i det fri

Jysk luksus og overnatninger i det fri

Heller ikke denne sommer rejser opholdsstedet og botilbuddet til udlandet. I stedet bruger vi tiden på at udforske Danmark – og det er ikke så ringe endda. Vi starter med at tage i luksussommerhus i Ebeltoft.

Dyrene er Saras fristed

Dyrene er Saras fristed

Sara har altid haft dyr omkring sig. Det er her hun finder roen, når dagen har været hård. Det giver en helt særlig følelse, når dyrene genkender hende med det samme.

ADRESSE

 

Opholdsstedet på Lindersvold
Lindersvoldvej 5B

4640 Faxe

CVR 20462183

KONTAKT OS

 

Opholdssted Sydsjælland · Opholdssted Sjælland · Opholdsstedet på Lindersvold