STU tilbud for unge med angst

 

Sommerferie i Nordjylland


 

Her er et lille indblik i vores sommerferie, som har været fuld af oplevelser. Det er vigtigt for os, at vores ferieture er lige tilpas spændende med mange af de aktiviteter vi kan lide – men samtidig vil vi føle os på sikker grund.  Vi holder meget af at se nye steder i Danmark – alting kan være så anderledes end det vi er vant til, og samtidig alligevel føles hjemmevant. Det passer os godt.

 

På tur i Nordjylland

Vi startede den første uge med at tage på Danmarkstur til Jammerbugten. Vi boede i et dejligt stort hus på Slettestrand, hvor det også var muligt at komme i svømmehal – vandet var 32 grader varmt.

Når vi ikke var i svømmehallen, var vi ude og opleve forskellige egne af Nordjylland. Når vi nu var næsten helt oppe ved spidsen af Jylland, skulle vi selvfølgelig ud og skulle køre en tur med Sandormen, som kørte os helt ud til det nordligste sted i Danmark, Skagen. Der mødes Vesterhavet og Kattegat, og det ser helt vildt ud.

Vi skulle selvfølgelig også ud og stå med fødderne der hvor de to have mødes. På vores vej så vi også den tilsandede kirke. Vi brugte også en af dagene på at tage på besøg på Nordsømuseet, hvor Nordeuropas største akvarium ligger. Det er helt vildt hvor mange liter vand det indeholder, nemlig 4.500.000 liter.

En helt særlig fisk

Der var klumpfisk som blev håndfodret af dykkere med kogte muslinger, fordi deres mund er så lille og de har svært ved at fange det de normalt lever af ude i det fri. Vi så hvordan klumpfiskene blev fodret og dykkeren kunne tale til os med en mikrofon, han havde i masken. Gennem hans kamera så vi klumpfisken på meget nært hold.

Fårup Sommerland er en sikker vinder

Der er så meget spændende at se på i Nordjylland, så det blev ikke til mange pauser. Vi havde også meget vi gerne ville opleve. En af de oplevelser, vi ikke ville undvære, var turen til Fårup Sommerland. Vi havde smurt madpakker, badetøjet var ligeså pakket.

Det gode feriehumør havde vi allesammen med os. Der var flere rutschebaner og nogen turde prøve dem og andre kikkede blot på. Der blev sejlet i kano, skudt med luftgevær og prøvet mange andre forlystelser – det var en sjov dag.

 

Tæt på dyrene

Vores nabo var en park med dyr: Hjortedal Dyrefarm, så de skulle da også have besøg af os. Det var super hyggeligt, man kunne købe poser med guffer i til dyrene. Det skulle vi da også have, så vi kunne give dyrene lidt godbidder. Der var mange forskellige dyr, som vi både klappede og kikkede på. Vi var alle enige om, at det var rigtigt hyggeligt i Nordjylland.

Artikler og nyheder fra Lindersvold


 

Et nyt kapitel

Et nyt kapitel

Når vores unge begynder at blive klar til at flytte videre, starter en grundig forberedelse. For uanset om de skal videre på et botilbud eller flytte i egen lejlighed, er der meget, de nu skal klare selv.

Jysk luksus og overnatninger i det fri

Jysk luksus og overnatninger i det fri

Heller ikke denne sommer rejser opholdsstedet og botilbuddet til udlandet. I stedet bruger vi tiden på at udforske Danmark – og det er ikke så ringe endda. Vi starter med at tage i luksussommerhus i Ebeltoft.

Dyrene er Saras fristed

Dyrene er Saras fristed

Sara har altid haft dyr omkring sig. Det er her hun finder roen, når dagen har været hård. Det giver en helt særlig følelse, når dyrene genkender hende med det samme.

ADRESSE

 

Opholdsstedet på Lindersvold
Lindersvoldvej 5B

4640 Faxe

CVR 20462183

KONTAKT OS

 

Opholdssted Sydsjælland · Opholdssted Sjælland · Opholdsstedet på Lindersvold